Beautiful Blog

ATIM MENSOLA PARTY – a térnövelés bajnoka

Nem ritka, hogy  kisebb otthonban, konyhában kell megoldanunk az étkezéseinket, akár már egy-két kisgyerekkel is. Ilyenkor mindenki próbálja a legjobb megoldást megtalálni, ami mind esztétikailag, mind funkcionálisan a lehető legjobban szolgálja az igényeket.

Az olasz ATIM vasalatok termékei között megoldások tucatjai léteznek a különböző igényekre, köztük a fentebb említett problémára is.

A MENSOLA PARTY vasalat a funkcionális térnövelés bajnoka. Legnagyobb értéke az apró helyek maximális kihasználásából adódik. A vasalat változatos méretéből kifolyólag a szabvány mélységű konyhafiókba építhető, melyből kihúzva, egy pillanat alatt könnyedén asztal varázsolható.

Ez az asztal méretéből kifolyólag akár 5 fő részére is kényelmes étkezési lehetőséget biztosít a konyhában, de akár a nappaliban is.

Na de hogyan kerülhet egy nagy étkezőasztal egy kis nappaliba?

A válasz egyszerű… A MENSOLA PARTY vasalatnak létezik egy olyan változata is, ami mindössze 39 cm mély, vagyis megegyezik a nappali bútorok mélységével, így bármely nappali szekrénybe, vagy akár azok legújabb, konzolos változataiba is beépíthető.

Mindegy, hogy melyik mélységű szekrénybe választjuk a MENSOLA PARTY vasalatot, a végeredmény minden esetben professzionális lesz.

A kihúzható asztal teljes hossza 138 cm, míg szélessége 55/85/115 cm, vagyis utóbbiak igazodnak a szabvány szekrények / fiókok szélességeihez.

Így már látható, hogy igény esetén, akár egy teljes értékű, kényelmesen és szépen teríthető 5 fős étkezőasztal lesz végeredmény, egy kisebb alapterületű helyiségben is, ahová egyébként helyhiány miatt nem állíthatnánk be önálló étkezőasztalt.

Az asztal dupla teleszkópos lába egy zárt négyszöget formáz, ami egyrészt rendkívüli stabilitást, másrészt pedig határozottan elegáns, modern látványt nyújt a bútornak.

atim-mensola-party-vasalat
atim-mensola-party-vasalat-3