Beautiful Blog

ATIM OPLA TOP – PONT ANNYI PLUSZ HELY, AMENNYI ÉPP HIÁNYZIK

Adott egy jól működő, kényelmes konyha, de még így is előfordulhat, hogy alkalomadtán jól jönne némi plusz felület. Amikor csak egy falatnyi hely kellene még a vágódeszkának, a salátakészítéshez, vagy csak egy gusztusos tényér összeállításához.

Az ATIM OPLA TOP, pont erre a minimális plusz igényre nyújt ideális megoldást. A konyhafiókból pillanatok alatt előhúzható munkafelület egyetlen könnyed mozdulattal az konyhapult síkjába emelhető,  és annak folytatásaként, két oldalról azonnal használható.

Amikor csupán egyetlen 60 centis elemet tudunk elhelyezni a mosogató és a tűzhely közzé, nos akkor az OPLA TOP igazi áldás.

atim-opla-top-vasalat
atim-oplatop-9

Amint kinyitottuk, máris megdupláztuk a munkafelületet, így az ételkészítés egyszerűbb, kényelmesebb, és biztonságosabb is.

Nem kell szűk helyen lavírozni forró ételekkel teli edényekkel, minden kézre áll, és kézre esik.

A vasalatokat nem csak fiókokba, hanem kamraszekrényekbe is helyezhetjük. Ez esetben a szekrénybe rejtett konyhagépeket, pl. vízforralót, kenyérpirítót nem kell ide-oda hurcolni a konyhában, egyszerűen kijjebb húzzuk a pultra és már használhatjuk is.

A vasalatokhoz  bármilyen topot választhatunk: ez lehet azonos is a munkapulttal, de akár teljesen másmilyen is, így még némi játékot is csempészhetünk a konyha látványába.

atim-opla-top-vasalat-3
atim-opla-top-vasalat-5