Beautiful Blog

HOGYAN TEHETJÜK KÉNYELMESSÉ AZ OTTHONI MUNKÁT?

Az otthoni munkavégzés, nem újdonság a 21. században. Több millió ember dolgozik otthonról, például, tervezők, belsőépítészek, lakberendezők, de akár érékesítők, vagy webáruház üzemeltetők is. A napi munkavégzéshez a munkahelyünkön nem, de otthon mi magunk választhatjuk ki a legideálisabb feltételeket. Azonban nincs mindenkinek dolgozószobája, és sokaknak már az is gondot jelenthet, hová helyezzen egy íróasztalt anélkül, hogy lakásának megmaradjon a barátságos, otthonos hangulata.

Az olasz ATIM vasalatok, pont erre a problémára fókuszálva, több tucatnyi megoldást kínálnak az ideális home officehoz. Ezek a munkaállomások használaton kívül láthatatlanok, de amikor szükség van rá, egy mozdulattal előbukkannak a különféle szekrényekből, akár a nappalik lebegő szekrényfalaiból, vagy polcaiból is.

MIÉRT PONT ATIM VASALAT?

Ezek a vasalatok akár 39 centiméteres bútormélységbe is beépíthetők így tökéletesen integrálhatók a nappalik bútorok szabványméretű rendszereibe.

Nyitott állapotban különböző méretű íróasztalként funkcionálnak, a pici szekreter mérettől a kényelmes tágas íróasztal nagyságig, lábbal, vagy nélküle, ezzel is alkalmazkodva a már kialakított enteriőr designhoz.

atim-home-office-vasalatok (4)
atim-home-office-vasalatok (1)

Az ATIM láthatatlan vasalatok bármilyen toppal használhatók,  így az asztalok nyitott állapotukban is elegánsak és nagyon szépen harmonizálnak az őket befogadó szekrények és polcok designjával.

atim-spa-vasalat
atim-lunch-39-vasalat
atim-opla-vasalat