Beautiful Blog

Praktikus, xxs-es háztartási helyiség

Egy külön háztartási helyiség ma már nem luxus, és legyen bármilyen kicsi is,  ésszerű berendezéssel jelentősen meg tudja könnyíteni a háztartási teendők – a mosás, szárítás, vasalás és tárolás – mindennapi rutinját.

Bár mindenki másképp képzeli el az ideális helyiséget, a közös nevező egyértelműen a praktikum, a könnyű hozzáférés és az egyszerű tisztán tarthatóság hármasa.

Akár egy elegáns, minimalista fürdőszobában is elrejthetünk úgy egy vasalódeszkát, úgy hogy azt bármikor egyetlen mozdulattal elővehetjük a helyéről

Ha a háztartási helyiség berendezéséhez nagy alapterület áll rendelkezésünkre akkor is hasznosak, de ha kicsi, kimondottan előnyösek az olasz ATIM professzionális vasalat megoldásai.

A szekrényekből és fiókokból kihúzható vasalatok számos kényelmi és praktikus funkciót biztosítanak, melyek közül nem egy, kimondottan ezekre a helyiségekre specializálódott. Ezek a textilből készült szennyes tárolók, valamint a különböző vasalódeszkák közt mindenki megtalálja a számára legideálisabb  variánsokat.

atim-prua-vasalodeszka-2
atim vasalodeszka

Az egyben kihúzható, vagy összehajtható vaslódeszkák helyigénye különböző. Az egyszerűbb variánsok bátran választhatóak a kisebb helyiségekbe, kényelmesek, stabilak, míg a nagyobbak a fokozott igénybevételhez, a még nagyobb terheléshez lettek kifejlesztve.

A vasalódeszkák huzata levehető, mosható, igény- és szükség esetén  után rendelhető.

Mivel használat után a kiegészítők azonnal visszazárhatók a szekrénybe vagy a fiókokba, a háztartási helyiség látványa mindig rendezett, tiszta lesz, pont mint ahogy a nagykönyvben – vagy a lakberendezési magazinokban meg van írva.

atim-prua-vasalodeszka
atim-bascet-1
atim-szennyestarto